Voluntar


Fii voluntar pe sectorul tău, Uleiosul are nevoie de tine!pick me

Uleiosul este super-eroul care bate Bucureștiul în lung și in lat pe cargo bicicletă, colectând uleiul alimentar uzat. Ca orice super-erou, Uleiosul are și el nevoie de un sidekick (sau mai mulți)
TU ai putea fi următorul super-erou pe cargo bicicletă!
Cătăm voluntari eco-friendly, care știu să meargă pe bicicletă și vor să ofere comunității câteva ore din timpul lor, ajutând-ul pe Uleiosul la colectarea uleiului alimentar uzat.
Devenind parte din echipa noastră vei căpăta experiență într-un proiect verde, vei da o mână (pedală) de ajutor la salvarea Terrei, vei avea o condiție fizică de invidiat și iți vei face prieteni noi și interesanți. Bonus, vei primi și o diplomă de voluntar să o adaugi la experiența ta de viață și la CV.
Dacă ești interesat de acest post de ajutor de super erou, te rugăm să ne scrii câteva cuvinte despre tine și motivația ta la uleiosul@gmail.com

 

De ce voluntariat?

Voluntariatul îţi oferă posiblitatea de a transforma comunitatea în care trăieşti şi este totodată un „medicament” pentru sănătatea ta. Pentru a te convinge te invităm să citeşti articolele alăturate:

Colţul societăţii civile

Este timpul ca doctorii să prescrie voluntariatul? (n.r. text în limba engleză)