Uleiosul a ajuns pe strada ta! Fii şi tu cel/cea care dă vestea mai departe!

„Uleiosul a ajuns pe strada ta!” Albumul prin care prietenii din lista ta pot afla printr-un share despre proiectul nostru, dar mai ales despre motivele pentru care ai ales să colectezi uleiul alimentar uzat, contribuind astfel la un mediu mai curat şi la susţinerea primului proiect din Bucureşti care încurajează folosirea cargo bicicletei ca şi mijloc de deplasare.

Ne deplasăm zilnic în oraş pe raza celor 6 sectoare ale oraşului pentru a colecta uleiul uzat pe care l-ai colectat timp de luni sau chiar ani de zile. Ne-ar plăcea foarte mult ca şi prietenii tăi să afle despre gestul tău. Pentru asta am creat albumul Uleiosul a ajuns pe strada ta! Astfel, la fiecare colectare fotografiem strada pe care am ajuns pentru a-ţi oferi posibilitatea de a împărtăşi şi altora motivele pentru care ai ales să colectezi uleiul alimentar uzat. Nu poţi sta de vorbă  cu cele 300-400 de persoane din lista de prieteni dar aceştia pot afla printr-un share al albumului „Uleiosul a ajuns pe strada ta!” despre noi.

950 de persoane au completat baza noastră de date de la lansarea proiectului. Cu siguranţă putem fi mai mulţi. Fii şi tu cel care dă vestea mai departe: „Colectăm ulei uzat, pentru un oraş mai curat!”

 

Proiectul nostru este finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România pentru o perioadă de un an de zile: 15 aprilie 2015 – 14 aprilie 2016.
Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţiwww.eeagrants.org și www.fondong.fdsc.ro