The Big Lunch Bucharest, 27 septembrie 2014

O nouă campanie de strângere de fonduri pentru cargo bicicleta magică a Uleiosului

Ne dezvoltăm! Iar atunci când te dezvolți cresc și nevoile proiectului tău. De la resursa umană, la resursa timp sau cea logistică. În jurul resurselor de mai sus se învârte cargo bicicleta, cargo bicicletă fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea, cargo bicicletă fără de care super-eroul Uleiosul nu și-ar putea face simțită prezența în oraș. Cu ea colectăm uleiul alimentar uzat, cu ea ne facem remarcați în oraș și tot cu ea ne prezentăm la toate evenimentele la care suntem invitați.

Cargo bicicleta este imaginea noastră.

Colectăm și pedalăm pentru un oraș verde și curat. Și ne bucurăm când vedem reacțiile celorlalți la ceea ce facem.

Vom începe prezentarea proiectului în școli, unde mesajul nostru va fi: “Gesturile simple se pot transforma în proiecte frumoase!” Totodată, vom demara un program de colectare pe timp de weekend (timpul în care cei mai mulți dintre voi puteți preda uleiul alimentar uzat colectat) împreună cu unul din cele mai cunoscute lanțuri de supermarketuri din oraș. Și nu în ultimul rând, urmează să adresăm proiectul și domeniului HoReCa. Acest pas va însemna o reală șansă de a ne îndrepta spre visul nostru: o cargo bicicletă pe fiecare sector al orașului.

La invitația Fundației Comunitare București  am aplicat și am fost selectați pentru a participa la The Big Lunch Bucharest, pe 27 septembrie 2014, o campanie de strângere de fonduri pentru 15 cauze comunitare. Uleiosul este una dintre ele.

Două locații ne vor găzdui pe data de 27 septembrie pentru strângerea de fonduri: Spokes, The Friendly Bike Shop (12:00-16:00) și Pallets Bar (18:00-22:00). Urmărește pagina lor de facebook pentru a afla detalii despre The Big Lunch Bucharest.

Cum ne poți susține?

Îți place să gătești și atunci când o faci îți chemi prietenii la degustare? Poți găti împreună cu ei pentru cauza Uleiosului. Sau îți poți implica comunitatea în promovarea și susținerea cauzei noastre, atât prin participarea la The Big Lunch Bucharest cât și/sau printr-o donație pe platforma galantom.ro, ajutându-ne în acest fel să ajungem la persoanele care și-ar dori să ia parte la The Big Lunch Bucharest și să susțină cauza Uleiosului.

Campania de donații la The Big Lunch Bucharest se desfășoară în perioada 15 septembrie- 15 octombrie, prin intermediul plaftormei Galantom. Așadar, se poate dona atât la fața locului, în cele 2 locații, Spokes și Pallets, cât și după ziua de 27 septembrie.

Pentru întrebări, sugestii sau sprijin, te rugăm să ne contactezi prin formularul de pe site, sau folosind datele de la secțiunea Contact. Îți mulțumim că iei parte la povestea noastră.

 Uleiosul contribuie la crearea de locuri de muncă verzi în comunitate cu impact atât asupra mediului și asupra sănătății noastre, a tuturor.