Povestea voluntarului S.T.U.P.

Povestea voluntarului S.T.U.P.

Diana Mădălina Morărașu

Voluntariatul reprezintă activitatea de interes public desfășurată din propria inițiativă, de orice persoană, în folosul altora, fără a primi recompense materiale.

Din punctul meu de vedere, voluntariatul aduce o mulțime de beneficii, oricărei persoane, indiferent de statutul său social, dar mai ales elevilor și studenților al căror caracter este în formare.

Am ales să fac parte dintr-un O.N.G. de mediu deoarece îmi doresc să trăiesc într-un mediu curat, sănătos și, totodată, tind să îmi lărgesc orizontul informațional în ceea ce privește comunitatea noastră. Asociația S.T.U.P. este ideală intereselor mele, voi încerca să o duc la un nivel cât mai înalt, să fac intențiile sale cât mai vizibile. Aș dori să trezesc ”conștiința națională”, cu alte cuvinte, să îndepărtez atitudinea pasivă care ne domină pe noi ca oameni, atitudine care dăunează mediului în care trăim.

Aș vrea să mă implic în proiectul ” Proiecție de filme despre mediu” deoarece este un proiect interactiv, care mă ajută să îmi fixez informaţiile într-un mod productiv şi de durată cu ajutorul imaginilor auditive şi vizuale.”

Scris de Diana Mădălina Morărașu,
Voluntar S.T.U.P. (Social Trading Urban Place)