Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

2016
Anul 2016 a fost dedicat infrastructurii de mediu și voluntariatului verde. În raportul de mai jos puteți găsi activitățile care au fost realizate pe parcursul acestui an, alături de imagini, grafice și tabele care să vă ușureze înțelegerea. Am colectat gratuit uleiul alimentar uzat atât de la persoanele fizice, cât și de la persoanele juridice și am promovat un mijloc alternativ de transport (cargo bicicleta) oferind posibilitatea tuturor celor interesați de a se implica în activități de mediu și de societate prin ceea ce noi numim voluntariat verde.
     Raport anual 2016 S.T.U.P.

2017
Anul 2017 a fost unul al tranziției. Începând cu luna aprilie ne-am extins activitatea în Iași și am pus bazele a două noi proiecte: Biblioteca S.T.U.P. și Proiecții de filme despre mediu. Ce legătură au cele două proiecte cu Asociația S.T.U.P. și cu Uleiosul? Cel din urmă este un proiect al ONG-ului, iar când acesta a fost implementat ne-am promis să ajutăm la păstrarea unui mediu și a unei societăți mai curate. După această promisiune ne-am ghidat în următorii trei ani făcându-ne datoria așa cum am putut noi mai bine, dar am ajuns la concluzia că doar prin Uleiosul nu putem transmite mesajul dorit, fapt care a dus la înființarea unei biblioteci cu cărți despre mediu, societate și comunități, mobilitate urbană, sănătate fizică, echilibru emoțional la care am adăugat teme de psihologie, afaceri și tehnologie. Și nu ne-am oprit aici. Puse în balanță, imaginile au un impact mult mai mare spre deosebire de text sau audio și astfel am adăugat pe lista S.T.U.P.-ului o serie de proiecții de filme despre mediu și societate.
       Raport anual 2017 STUP

2018
În cele ce urmează ne-am propus ca plan de acțiune pentru viitor, pe o perioadă nedeterminată, să scriem un raport din care să reiasă progresul pe care îl facem în proiectul Uleiosul de la o lună la alta. De ce este importantă existența unui astfel de document? Este destul de simplu: pentru a vedea în mod transparent care sunt activitățile pe care le desfășurăm și, respectiv, rezultatele lor și efectele pe care le au asupra comunității.
    Raport lunar Ianuarie
    Raport lunar Februarie