Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search
PREDARE ULEI BUCUREȘTI
1
PREDARE ULEI IAȘI
PREDARE ULEI

Serviciul de colectare este gratuit și se adresează persoanelor fizice și juridice (HoReCa) de pe raza celor 6 sectoare ale municipiului București şi persoanelor fizice din municipiul Iaşi.

Cantitatea minimă de predare este de 4 litri pentru persoanele fizice şi 20 litri pentru persoanele juridice. Uleiul colectat este predat unui centru de colectare.

Pentru înscrieri în baza noastră de date completați unul dintre formularele de mai jos. 

IMPORTANT: Vă rugăm să menționați, în formular, la rubrica „Comentariicantitatea de ulei alimentar uzat pe care o aveți de predat precum și un interval orar în care vă putem găsi la adresa menționată  pentru predarea uleiului. Vă mulțumim!

Activitatea de colectare din București are loc doar cu ajutorul voluntarilor prin intermediul campaniei “Pedalează pentru cauza ta”, o acțiune despre care puteți afla mai multe aici.

Uleiul poate fi predat şi pe Bulevardul Carol nr. 53 în Bucureşti cu un telefon în prealabil la 0741 027 082.

 

În Iaşi uleiul alimentar folosit poate fi predat la următoarele locaţii:
 
Centrul Municipal de Colectare Iaşi Stradela Grădinari, nr.26 (punct de reper – lângă Biserica Sf. Ştefan). Program: L-S: 8:00 – 20:00
Centrul 1-2-3 EducationStrada Hanciuc, Nr. 20 (esplanada Oancea). Program: L-V: 10:00-18:00
Asociaţia S.T.U.P. (Social Trading Urban Place)Strada Bucium nr. 34 (incinta Moldomobila). Pentru o programare în vederea predării uleiului te rugăm să suni înainte la 0741 027 082. Este posibil să fim plecaţi la o colectare, să susţinem o lecţie de educaţie ecologică la o şcoală sau grădiniţă sau să ne aflăm în căutarea administratorilor de bloc care să ne susţină în campaniile noastre de informare şi educare a populaţiei.
CUIBStrada Gavriil Musicescu Nr. 14. Program: M-D: 12:00-20:00.

 

            ATENȚIE! Cercurile reprezintă puncte fixe de predare a uleiului uzat ! Recomandăm colectarea şi predarea uleiului în pet-uri de 2 sau 5 litri. În cazul predării la punctele fixe nu există o cantitate minimă pentru predare.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal:

Asociaţia S.T.U.P. (Social Trading Urban Place) garantează securitatea şi confidențialitatea datelor găzduite şi transmise prin completarea formularului alăturat. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite numai în scopul declarat al acestui site.