Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search
PREDARE ULEI

Serviciul de colectare este gratuit și se adresează persoanelor fizice și juridice (HoReCa) de pe raza celor 6 sectoare ale municipiului București şi celor din municipiul Iaşi.

Cantitatea minimă de predare este de 4 litri pentru persoanele fizice şi 20 litri pentru persoanele juridice. Uleiul colectat este predat unui centru de colectare.

Pentru înscrieri în baza noastră de date completați unul dintre formularele de mai jos. 

IMPORTANT: Vă rugăm să menționați, în formular, la rubrica „Comentariicantitatea de ulei alimentar uzat pe care o aveți de predat precum și un interval orar în care vă putem găsi la adresa menționată  pentru predarea uleiului. Vă mulțumim!

Uleiul poate fi predat şi pe Bulevardul Carol nr. 53 în Bucureşti cu un telefon în prealabil la 0741 027 082.

În Iaşi uleiul alimentar folosit poate fi predat la următoarele locaţii:
 
Centrul Municipal de Colectare Iaşi Stradela Grădinari, nr.26 (punct de reper – lângă Biserica Sf. Ştefan). Program: L-S: 8:00 – 20:00
Centrul 1-2-3 EducationStrada Hanciuc, Nr. 20 (esplanada Oancea). Program: L-V: 10:00-18:00
Asociaţia S.T.U.P. (Social Trading Urban Place)Strada Bucium nr. 34 (incinta Moldomobila). Pentru o programare în vederea predării uleiului te rugăm să suni înainte la 0741 027 082. Este posibil să fim plecaţi la o colectare, să susţinem o lecţie de educaţie ecologică la o şcoală sau grădiniţă sau să ne aflăm în căutarea administratorilor de bloc care să ne susţină în campaniile noastre de informare şi educare a populaţiei.
 

Legenda culorilor de pe hartă: 
Stegulețul roșuSolicitare înregistrată.
Stegulețul portocaliuSolicitare în curs de colectare.
Stegulețul verdeCantitatea de ulei alimentar uzat a fost colectată.

               *Informațiile vor fi reînnoite săptămânal. 

               *ATENȚIE! Stegulețele NU REPREZINTĂ puncte de predare, ci ADRESELE PERSOANELOR FIZICE care au completat unul dintre formularele de mai jos!

Prelucrarea datelor cu caracter personal:

Asociaţia S.T.U.P. (Social Trading Urban Place) garantează securitatea şi confidențialitatea datelor găzduite şi transmise prin completarea formularului alăturat. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite numai în scopul declarat al acestui site.

PREDARE ULEI BUCUREȘTI
PREDARE ULEI IAȘI