Pedaleaza pentru cauza ta!

PEDALEAZĂ PENTRU CAUZA TA — COMUNITATEA SUNTEM NOI

Campania „Pedalează pentru cauza ta” este un apel către populație cu scopul de a găsi oameni dedicați cărora le place să pedaleze pentru cauza în care cred.
Extinderea proiectului, creșterea numărului de solicitări, deficitul de personal, problemele legate de mentenanța cargo bicicletelor (apărute în urma pedalării și colectării incorecte de către voluntari) și supărările/frustrările/observațiile, dar și încurajările susținătorilor, au dus la apariția campaniei „Pedalează pentru cauza ta”, campanie prin care încercăm să găsim colaboratori pasionați de mediu și de biciclit, care să ne ajute să ducem proiectul mai departe. Bicicliştii susțin prin colectările efectuate o cauză, Uleiosul menține în continuare mediul curat, iar societatea se bucură de colectări prompte!

Implică-te acum!

Pasul 1: Propune o cauză şi un biciclist pentru realizarea colectărilor de pe cele 6 sectoare de la gospodăriile casnice.
Pasul 2: Vino şi alege-ţi cargo bicicleta sau pedalează pe bicicleta personală.
Pasul 3: Pedalează şi colectează uleiul alimentar uzat. După ce avem o primă cauză propusă de voi și validată de Uleiosul, vom da startul colectărilor (numărul maxim de cauze selectate este ȘASE, iar dacă sunt mai multe, vom face o selecție).
Pasul 4: Cantitatea de ulei alimentar uzat colectată de la gospodăriile casnice îi va fi adusă Uleiosului, iar acesta îl va preda unui centru de colectare. Mai mulţi kilometri pedalaţi înseamnă mai mulţi litri colectaţi.
Pasul 5: Pentru cantitatea colectată de cel care pedalează, Uleiosul donează 80% din suma obținută în urma predării unui centru de colectare către cauza validată.

ÎNSCRIE O CAUZĂ

1. Ce cauză dorești să înscrii în Campania „Pedalează pentru cauza ta”?

2. Înscrie un biciclist!
3. Pe ce vei pedala?
4. Care este suma de care ai nevoie?
5. Pentru ce perioadă ești dispus să pedalezi? (menționează zilele și intervalul orar)
6. Întrebări / Sugestii