Marea Uleiadă la o săptămână de la lansare

Probabil unii dintre voi se întreabă ce mai face Uleiosul sau ce se mai întamplă cu Marea Uleiadă. Cu o mică întârziere, pentru toți aceia dar și pentru cei care nu-și puneau întrebările de mai sus dar se vor bucura să audă vești despre noi voi prezenta rezultatele primei săptămâni de campanie Marea Uleiadă.

În urma catapultării în social media de către cei de la Tribul, Uleiosul a reușit să ajungă de la 100 de like-uri ale paginii și proiectului la 748 and counting (woooow!!!). Ariel vă explică ce s-a întamplat și în cifre aici: http://arielu.ro/colectam-gratuit-ulei-in-bucuresti-lectie-de-social-media.html

Tot în urma primei săptămâni de la anunțarea începerii colectării s-au înscris 114 persoane în baza noastră de date și am reușit să colectez 63 de litri de ulei rezidual de la 15 persoane (vizualizați și albumul Uleiosul în acțiune). Ce îmi arată aceste cifre? Că Uleiosul este un proiect apreciat și că tot suportul vostru în promovarea acestui proiect a meritat și contribuie la creșterea lui.

Alte lucruri frumoase care s-au întamplat în prima săptămână de campanie:
• 2 apariții în direct la radio
www.radiotransilvania.ro mulțumesc Liviu
www.radioguerrilla.ro mulțumesc Gilda, mulțumesc Petru
• Începerea discuțiilor pentru alte 3 parteneriate. În curând vom începe și discuțiile pentru sponsorizări (hai cu cargo bike-ul )
• Ieri am avut pentru prima dată 3 ridicări din aceeași zonă (14 litri de la 3 persoane în 40 de minute), proiectul trecând oficial de la faza de experiment la cea de pilot.

Am încercat să răspund la majoritatea întrebărilor despre proiect din postările de pe facebook și din articolele ce s-au scris http://messway.ro/uleiosul2/ne-sustin/ despre noi, dar va trebui probabil să-mi rezerv o jumătate de zi special pentru asta. Promit însă că o voi face, zilele astea. Până atunci mă puteți găsi și la numărul de telefon afișat pe site la secțiunea contact sau pe email pentru orice întrebări.

În încheiere, vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată acestui proiect și, așa cum îmi reamintea și Oana de o promisiune pe care i-am făcut-o, vă promit și vouă că Uleiosul va trece și de faza pilot.

Va urma…