Lecții educative la Școala Primară „Mihai Codreanu” din Iași

Lecții educative la Școala Primară „Mihai Codreanu” din Iași

O vorbă veche spune că în ziua de luni nici iarba nu crește, dar noi astăzi am simțit că acest lucru poate fi schimbat. Chiar dacă a fost o zi mohorâtă, deschiderea cadrelor didactice și căldura cu care am fost primiți ne-au transmis o energie și o stare de bine pe care ne este greu să o descriem în doar câteva cuvinte.

În Iași am ajuns din luna Aprilie a acestui an și suntem foarte bucuroși să vedem interesul pe care îl au școlile atât din oraș, cât și din afara acestuia.

Proiectele derulate de Asociația S.T.U.P. există deoarece credem în oameni și în schimbare, deoarece îndrăznim să visăm la un mediu și la o societate mai curate și mai sănătoase atât pentru noi, cât și pentru tot ceea ce ne înconjoară. Astfel, plecând de la un simplu vis și de la încurajarea celor care cred în noi am ajuns astăzi la Școala Primară „Mihai Codreanu” din Iași, unde proiectul principal al Asociației S.T.U.P. a fost prezentat și ascultat cu interes atât de profesorii coordonatori, cât și de elevi.

Cu pași mărunți și timizi, rând pe rând au pășit în sala destinată lecțiilor educative copii frumoși care au înțeles din dialogurile purtate cu ei cât de important este să protejăm mediul prin colectarea selectivă a deșeurilor, prin plantarea copacilor, prin reciclarea și prin simpla împărtășire a ideilor pe care le au cu ceilalți.

Proiectele desfășurate de Asociația S.T.U.P. sunt susținute prin programul „Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun”!

Scris de Anca-Georgiana ZAHARIA
Specialist PR, Asociația S.T.U.P. (Social Trading Urban Place)