Search
DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit puteți contribui la schimbarea societății în care trăim!

Sponsorizarea este o cheltuială deductibilă din impozitul pe profit datorat statului, deci costul pentru societate este zero. Astfel, dacă aveți o afacere profitabilă și vreți să susțineți programele noastre de educație ecologică, puteți redirecționa 20% din impozitul pe profit către proiectul Uleiosul.

Pași de urmat

1.Vă rugăm să completați contractul de sponsorizare cu datele firmei și cu suma de sponsorizare și să îl trimiteți în format word la adresa uleiosul@gmail.com;
2.Vă vom trimite contractul în 2 exemplare semnat și ștampilat în original, la adresa indicată.

Cum se calculează ?

Suma ce poate fi redirecţionată din impozitul pe întreg anul 2017 se calculează astfel: firma îşi estimează profitul anului fiscal 2017, precum şi cifra de afaceri din acest an.

Dacă suma de sponsorizare se încadrează în limitele prevăzute în codul fiscal (20% din impozitul pe profit, maxim 5‰ (la mie) din cifra de afaceri), se scade din impozit. Diferenţa din impozitul datorat se va vira către bugetul de stat la termenul prevăzut de lege (25 ianuarie 2018).

Important: Plata trebuie efectuată până la 31 decembrie 2017, pentru a se considera parte din anul fiscal în curs.

Pentru mai multe informaţii contactează-ne la 0741.027.082, persoană de contact Marian Scafaru.

Vă mulţumim pentru susţinere!

Ce înseamnă contribuția voastră pentru noi?

Vom continua programul de colectare şi reciclare a uleiului alimentar uzat adresat persoanelor fizice; Asociaţia S.T.U.P. a colectat 16.295 litri de la 2.699 de gospodării de la lansarea proiectului în decembrie 2013.

Vom crea o bibliotecă publică de informare pe teme de mediu (filme, cărţi, reviste);

Vom promova un mijloc alternativ de transport, cargo bicicleta, un mijloc nepoluant care contribuie la deconges-tionarea traficului, la reducerea nivelu-ui zgomotului şi al poluării şi la extinderea spaţiului destinat pietonilor.

Downloadează ghidul fiscal de sponsorizare 20% şi contractul de sponsorizare.