Search
DIRECȚIONEAZĂ 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT

Susţine programele noastre de educaţie ecologică, programele de colectare a uleiului alimentar uzat şi dezvoltarea bibliotecii S.T.U.P. (cărţi şi proiecţii de filme despre mediu) prin direcţionarea a 2% din impozitul pe venit!

Ce este 2%?

Sistemul 2% îţi permite să direcţionezi 2% din impozitul pe venit reţinut de stat, unei organizaţii non-profit conform Legii 571/2003, art. 57, alin.4, privind Codul Fiscal. Astfel, statul oferă cetăţenilor posibilitatea de a direcţiona ei direct, o mică parte din impozitul datorat statului. Dacă alegeţi să nu direcţionati 2%, suma rămâne în bugetul de stat.
2% din impozitul pe venit poate fi direcționat unei singure entităţi pe an, completând Formularul 230 S.T.U.P. până la data de 25 mai 2018.

Cum poţi completa formularul?

1.Dacă aveţi venituri salariale sau pensii (doar pensii de peste 1500 lei), descărcaţi formularul precompletat cu datele organizaţiei noastre.
2.Completaţi în două exemplare doar rubrica 1 cu datele personale (I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI) şisemnaţi în partea de jos a formularului (Semnătură contribuabil). Nu trebuie să completaţi nici o sumă, aceasta va fi calculată de către administraţia financiară.
3.Depune un exemplar din formular, personal la direcţia de finanţe de care aparţineti cu domiciliul sau trimite prin poştă cu scrisoare recomandată.

Adresele AgenţiilorNaţionale de Administrare Fiscală

Ca beneficiari ai sumelor obţinute prin formularele 230 sau 200 nu putem avea acces la informaţiile cu carater fiscal ale persoanelor fizice sau juridice care au direcţionat spre noi 2% (conform O.G. NR. 92/2003, art. 11, alin.4).

Termenul limită pentru depunerea formularului este 25 mai 2018.

Echipa S.T.U.P.  vă mulţumeşte!

 

Ce înseamnă contribuția voastră pentru noi?

Vom continua programul de colectare şi reciclare a uleiului alimentar uzat adresat persoanelor fizice; Asociaţia S.T.U.P. a colectat 16.295 litri de la 2.699 de gospodării de la lansarea proiectului în decembrie 2013.

Vom crea o bibliotecă publică de informare pe teme de mediu (filme, cărţi, reviste);

Vom promova un mijloc alternativ de transport, cargo bicicleta, un mijloc nepoluant care contribuie la deconges-tionarea traficului, la reducerea nivelu-ui zgomotului şi al poluării şi la extinderea spaţiului destinat pietonilor.

Downloadează Formular 230 S.T.U.P.