Directioneaza 2% catre Uleiosul

Sustine Uleiosul (Asociatia non-profit S.T.U.P.) directionand 2% din impozitul pe venit!

Ce este 2%?

Sistemul 2% iti permite sa directionezi 2% din impozitul pe venit retinut de stat, unei organizatii non-profit conform Legii 571/2003, art. 57, alin.4, privind Codul Fiscal. Astfel, statul ofera cetatenilor posibilitatea de a directiona ei direct, o mica parte din impozitul datorat statului. Daca alegeti sa nu directionati 2%, suma ramane in bugetul de stat.

2% din impozitul pe venit poate fi directionat unei singure entitati pe an, completand acest formular pana la data de 25 mai 2015.

Cum poti completa formularul?

  1. Daca aveti venituri salariale sau pensii (doar pensii de peste 1500 lei), descarcati formularul precompletat cu datele organizatiei noastre: Formular 230 Asociatia S.T.U.P. 2015;
  2. Completati in doua exemplare doar rubrica 1 cu datele personale (I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI) si semnati in partea de jos a formularului (Semnătură contribuabil). Nu trebuie sa completati nici o suma, aceasta va fi calculata de catre administratia financiara.
  3. Depune un exemplar din formular, personal la directia de finante de care apartineti cu domiciliul sau trimite prin posta cu scrisoare recomandata.

Adresele Agentiilor Nationale de Administrare Fiscala

Ca beneficiari ai sumelor obtinute prin formularele 230 sau 200 nu putem avea acces la informatiile cu carater fiscal a persoanelor fizice sau juridice care au directionat spre noi 2% (conform O.G. NR. 92/2003, art. 11, alin.4).

Termenul limita pentru depunerea formularului este 25 mai 2015.

Descarca Formularul 230 Asociatia S.T.U.P. 2015

Uleiosul va multumeste!