Parteneri

Oferim servicii gratuite şi autorizate de colectare a uleiului alimentar uzat de la persoanele juridice (restaurante, cantine, firme de catering, hoteluri).

Pentru informaţii suplimentare contactaţi-ne la numărul de telefon: 0741 027 082

Susţin educaţia reciclării

Athena Casino Restaurant

Yuki japanese home dining

New Europe College |Institute for Advanced Study

Maison du Bon Pain

Restaurant La Geta

Modelier · Bar · Restaurant · Pub

Dianei 4 · Wine Bar · Gastropub · Dance Club

SUPAPA | RESTAURANT & TAKE AWAY | URBAN & SLOW FOOD

LOKAL · Gastropub · Beer Garden

Al Wady  lebanese cafe & restaurant

Burger Van ·  Burger Restaurant · Food Truck

Roby’s Fast Food

Tic Taco Food

 

Programele noastre

  1. Program de lecţii educative despre efectele nocive ale uleiului alimentar uzat şi avantajele colectării acestuia

Programul se desfăşoară în şcolile şi liceele din Bucureşti, pe raza celor 6 sectoare ale Municipiului Bucureşti. Lecţiile se adresează în special elevilor din clasele primare iar durata acestora se întinde până la aproximativ 30 de minute. Ulterior prezentării lecţiilor au loc colectări lunare sau o dată la două luni, scopul acestora fiind atât unul educativ dar şi de a recompensa şcolile prin direcţionarea unei părţi a sumelor obţinute în urma valorificării uleiului uzat colectat către proiecte şi programe proprii.

  1. Program adresat Asociaţiilor de Proprietari

Programul se adresează Asociaţiilor de Proprietari de pe raza celor 6 sectoare ale Muncipiului Bucureşti şi urmăreşte implicarea comunităţii în susţinerea proiectului nostru prin încurajarea colectărilor pe scări de bloc.

  1. Program de colectare de la domiciliu

Serviciu de colectare oferit gratuit prin ridicarea uleiului uzat de la domiciliu în urma completării formularului pe website-ul dedicat proiectului la secțiunea ”Predare ulei”

 

Promotor: Asociaţia S.T.U.P. (Social Trading Urban Place)

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să vă adresaţi echipei de proiect la adresa uleiosul@gmail.com sau la numărul de telefon 0741 027 082, persoană de contact Marian Scafaru, iniţiator şi manager de proiect.