Search
BIBLIOTECA S.T.U.P.

Noi știm că educația este primul pas în dezvoltarea unei societăți mai curate, iar Biblioteca S.T.U.P. și-a propus să fie cu un pas mai aproape de oameni prin împrumutul și accesul la informație gratuit. Biblioteca este încă la început, dar acest aspect nu a reprezentat un impediment pentru a distribui gânduri bune în mod gratuit. Scopul Bibliotecii S.T.U.P. este de a promova educația ecologică, mobilitatea urbană, alimentația sănătoasă, utilizarea eficientă a resurselor și responsabilitatea socială. Cei care doresc o carte din „patrimoniul” bibliotecii trebuie să completeze o fișă de împrumut și să facă o scurtă recenzie despre alegerea făcută în care să împărtășească și altor persoane părerea despre ce au citit.

Pe lângă sursă de informare, hrană pentru minte și cuib de împărtășire a ideilor formate în urma lecturării cărților din Biblioteca S.T.U.P., aceasta este sursa principală folosită la tombolele și concursurile desfășurate de Asociația S.T.U.P.

Libertatea de exprimare este primordială în relația dintre cititori și membrii Asociației S.T.U.P., fapt pentru care ne pasă de părerile lor și luăm în considerare fiecare sugestie de carte pe care aceștia ne-o fac.

Termeni și condiții de utilizare a Bibliotecii cu filme și cărți a Asociației S.T.U.P.

Documentul „Termenii și condițiile de utilizare a Bibliotecii cu filme și cărți a Asociației S.T.U.P.” (denumit în continuare „Termeni și condiții”) stabilește termenii și condițiile aplicabile în vederea utilizării conținutului bibliotecii cu filme și cărți (Biblioteca S.T.U.P.) pusă la dispoziție publicului larg de Asociația S.T.U.P. (Social Trading Urban Place).

1. Prevederi cu caracter general
Biblioteca Asociației S.T.U.P. are ca scop răspândirea educației ecologice și a respectului față de mediu, conștientizarea combaterii și controlului poluării prin reducerea deșeurilor și depozitarea lor conform standardelor ecologice, dar și promovarea alimentației sănătoase, a utilizării eficiente a resurselor și responsabilității sociale.

2. Acceptare termeni și condiții
Asociația S.T.U.P. furnizează produse și servicii gratuite către orice persoană fizică sau juridică dornică să își dezvolte capacitatea de înțelegere a mediului și a problemei poluării, dar și care dorește să acumuleze cunoștințe despre alimentația sănătoasă, utilizarea eficientă a resurselor și despre ce presupune responsabilitatea socială.
Biblioteca S.T.U.P. este un produs de informare, iar utilizator/beneficiar al bibliotecii va deveni oricine care completează Fișa de Împrumut (Anexă) și este de acord cu termenii și condițiile impuse prin oferirea datelor cu caracter personal și semnătură.

2.1. Utilizare produse – cărți
Cărțile aflate în tutela Bibliotecii S.T.U.P. se pot împrumuta gratuit pentru o perioadă de 14 zile calendaristice (lucrătoare).
Cărțile pot fi utilizate în același regim ca al unei biblioteci clasice și anume, în scopul lecturii, al documentării și cercetării academice, profesionale sau personale.

2.2. Utilizare produse – filme
Toate filmele, documentarele sau orice alt tip de informație video nu va fi distribuită acasă. Acest tip de produse se pot vizualiza la sediu…

Citeste mai mult…