Angajăm responsabil program colectare Bucureşti

Angajăm responsabil program colectare Bucureşti

Asociația S.T.U.P. (Social Trading Urban Place) angajează un responsabil program colectare (pentru proiectul „Uleiosul”) căruia să îi pese de problemele comunității în care trăiește și este interesat de subiecte precum educația ecologică, protejarea mediului, consumul responsabil și mobilitatea urbană.

CĂUTĂM un pasionat de mersul pe bicicletă, bun cunoscător al reţelei de străzi a oraşului (din București) dornic să ducă misiunea noastră mai departe. Candidatul ideal trebuie să fie o persoană serioasă, organizată, care se împacă cu termenele limită și este capabil să lucreze sub presiune.

OFERIM o bicicletă utilitară electrică (deoarece colectările se vor face cu ajutorul acesteia), un program de muncă flexibil (4 ore/zi program colectare persoane fizice, 8 ore/zi program colectare persoane fizice și juridice) – colectările se fac la cererea clientului cu programare (în special seara și în weekend), participarea la evenimentele care animă viața orașului și o bază de date care vor ajuta la păstrarea în ordine a clienților și a colectărilor făcute/programate.

DESCRIEREA JOBULUI:

– Facilitează promovarea proiectului de către susţinătorii acestuia prin distribuirea de afișe, fluturași, prin trimiterea către website-ul proiectului și pagina de facebook;

-Desfășoară activităţi de colectare a uleiului alimentar uzat cu ajutorul unei cargo biciclete de la persoanele fizice şi juridice;

-Desfășoară activitatea astfel încât să prevină deversarea accidentală a uleiului colectat;

-Realizează raportare zilnică a activităţii (locaţii atinse, cantităţi colectate, părerile clienţilor, noi posibilităţi de promovare, procese/programe de îmbunătăţit);

-Anunţă managerul de proiect în cazul imposibilitătii desfășurării activităţii din cauza condiţiilor de vreme nefavorabile (ploaie torenţiala, ninsoare).

Ţi-am stârnit curiozitatea? Aplica la job sau trimite-ne candidatura ta pe adresa de mail: marian.scafaru@gmail.com

DESPRE NOI: Cu o istorie de 3 ani şi cu 2 proiecte de mediu desfăşurate la nivelul a două oraşe mari din România (Bucureşti şi Iaşi), Asociaţia S.T.U.P. (Social Trading Urban Place) îşi doreşte să continue să contribuie la dezvoltarea durabilă a comunităţii, prin acţiuni cu impact atât asupra mediului, cât și asupra sănătății celor din jur.

 

Uleiosul este un proiect susținut prin programul „Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun”.