Angajăm responsabil campanie fundraising

Angajăm responsabil campanie fundraising

(valabil pe Iași și București)

Asociația S.T.U.P. (Social Trading Urban Place) angajează un responsabil de campanie de fundraising căruia să îi pese de problemele comunității în care trăiește și este interesat de subiecte precum educația ecologică, protejarea mediului, consumul responsabil și mobilitatea urbană.

CĂUTĂM o persoană dinamică, organizată, autodidactă și dornică de învățare continuă, neapărat bun negociator, comunicativ și deschis în conversații cu abilități excelente de comunicare (în scris și oral). Reprezintă un atuu dacă are minim un an experiență în domeniul fundraisingului/ vânzărilor/ organizărilor de evenimente și experiență profesională de relaționare inter-umană, studii superioare finalizate și cunoștințe avansate de engleză (scris și verbal).

OFERIM contract pe o perioadă determinată (4 luni) cu posibilitate de prelungire,program de lucru flexibil (6 ore/zi), bonusuri în funcție de obiectivele atinse, un spațiu de lucru plăcut într-o echipă cu tineri prietenoși gata să te ajute în orice inconvenient întâlnit.

DESCRIEREA JOBULUI:

Iniţiază şi dezvoltă activitatea de lobby/ parteneriat a organizaţiei cu autorităţile locale, instituţiile guvernamentale, sectorul privat, alte ONG-uri şi grupuri de interes pentru susţinerea strategiei asociației;

-Participă la activitatea de strângere de fonduri pentru susţinerea acţiunilor asociației;

-Ţine legătura cu expertul contabil al asociaţiei şi sponsorii şi prezintă lunar situaţia financiară;

-Monitorizează etapa de strângere de fonduri şi prezintă rapoarte lunare managerului de proiect;

-Participarea la întâlnirile de echipă;

-Gestionare bază de date;

-Realizarea de propuneri de parteneriat/ sponsorizare specifice fiecărei firme;

-Atragerea de fonduri pentru proiectele Asociației S.T.U.P;

-Organizarea / participarea la evenimente publice pentru prezentarea proiectului;

 

Aplică la job sau trimite candidatura ta pe adresa de mail: ioana@highreview.ro.

 

DESPRE NOI: Cu o istorie de 3 ani şi cu 2 proiecte de mediu desfăşurate la nivelul a două oraşe mari din România (Bucureşti şi Iaşi), Asociaţia S.T.U.P. (Social Trading Urban Place) îşi doreşte să continue să contribuie la dezvoltarea durabilă a comunităţii, prin acţiuni cu impact atât asupra mediului, cât și asupra sănătății celor din jur.

 

Uleiosul este un proiect susținut prin programul „Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun”.