Am lansat campania!

Am lansat campania!

Mai exact este vorba despre o campanie de crowdfunding care poate contribui la trecerea la viitoarea etapă de dezvoltare a proiectului. Înainte de a intra în detaliile legate de campanie vă invit să citiți un articol despre începuturile crowdfunding-ului în România văzut prin ochii celor care au lansat una dintre primele platforme de crowdfunding din țara noastră:

Idei care se nasc și cresc pe internet. Despre începuturile crowdfunding-ului în România.

Totodată, experiența trăită de Oana în timpul unei campanii de crowdfunding vă poate ajuta să înțelegeți mai bine transformarea prin care va trece proiectul Uleiosul în următoarea lună sau chiar să vă încurajeze să vă lansați propria campanie de crowdfunding pentru proiectele personale.

De ce crowdfunding pentru Uleiosul?

Crowdfounding UleiosulPentru că ne dorim să validăm ideea acestui proiect la o scară mai largă și să facem puțin mai multe valuri decât am făcut cu facebook-ul până acum și pentru că Uleiosul chiar își dorește să intre în rândul super-eroilor orașului.

Campania va fi și o bună ocazie de a ne finanța proiectele viitoare: achiziționarea unui cargo bike prin care să ne facem vizibili în oraș, realizarea unei hărți interactive unde va putea fi urmărită evoluția proiectului (cantități colectate pe zone, perioade de colectare), precum și oferirea unui recipient special de colectare pe care să-l înlocuim la fiecare nouă colectare.

Susținere

Campania poate fi susținută atât prin contribuție personală (prin achiziționarea recompenselor prezentate pe platforma www.we-are-here.ro), cât și prin promovare (un share și o părere personală pe facebook) sau prin orice contribuție din cele menționate de noi pe site-ul www.uleiosul.com.

Pentru orice întrebări legate de campanie sau proiect ne găsiți pe: www.we-are-here.ro, www.uleiosul.com, www.facebook.com/Uleiosul sau la numărul de telefon 0741 027 082.

Super-eroul Uleiosul este în oraș!